2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 12:50
No menu items!

Trei membri ai unei formaţii rock au fost ucişi în New York de un muzician

spot_img

 yellow dogs

Trei membri ai unei formaţii de rock alternativ, cunoscută în Iran pentru mesajul anti-sistem şi apropierea de cultura americană, au fost uciși cu focuri de armă în noaptea de duminică spre luni, în cartierul newyorkez Brooklyn, New York, de către un muzician de origine iraniană, care apoi s-a sinucis, potrivit poliţiei din New York.

Un bărbat a deschis focul asupra a trei persoane şi le-a omorât (…). Se pare că autorul faptei s-a sinucis după aceea, aruncându-se pe acoperişul imobilului” în care a avut loc incidentul, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei din New York.

Victimele sunt Arash Farazmand, în vârstă de 28 de ani, Soroush Farazmand, în vârstă de 27 de ani şi Ali Eskandarian, în vârstă de 35 de ani.

Un al cincilea bărbat, în vârstă de 22 de ani, a fost rănit la braţul drept şi a fost transportat la spital, iar starea sa de sănătate este stabilă, potrivit informaţiilor furnizate de poliţie.

Ucigaşul a fost identificat ca fiind Ali Akbar Mohammadi Rafie, în vârstă de 29 de ani.

Autorul şi victimele ar fi făcut parte din formaţia de rock alternativ The Yellow Dogs, alcătuită din muzicieni de origine iraniană, scrie The Daily News. Se pare că ucigaşul tocmai fusese exclus din formaţie.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a confirmat parţial versiunea publicaţiei The Daily News, precizând că primele elemente ale anchetei “par” să confirme că victimele făceau parte din formaţia The Yellow Dogs.

Cu toate acestea, şeful poliţiei, Ray Kelly a precizat că Rafie ar fi făcut parte din alt grup şi s-ar fi certat cu unii dintre membri trupei The Yellow Dogs.

C.A.