7.8 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 23:27

Trei dintre deținuții evadați din arestul Poliţiei Cluj au fost prinși

spot_img

Căutările sunt continuate pentru depistarea şi prinderea ultimului evadat – Alexandru Cristian Bartuş, de 32 de ani, care are 1.80 metri înălţime, iar în momentul dispariţiei purta o bluză vernil, de nuanţă deschisă, haină şi pantaloni sport, gri, cu două dungi albastre şi pantofi sport, alb cu negru

evadati-cluj

Trei bărbaţi care au evadat sâmbătă seară din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj au fost prinși. Poliţia este în alertă pentru capturarea unui alt fugar. Cei patru au ieşit din arest, sâmbătă seara, profitând de neatenţia poliţiştilor care sunt anchetaţi acum de procurori.

Oficiali ai Poliţiei au precizat că până duminică, la ora 11.00, au fost prinși Daniel Baciu (16 ani), Claudiu Botorea (36 de ani) și Tiberiu Lăcătuș (22 de ani), în timp ce Alexandru Bartuș (32 de ani) este căutat în continuare.

Doi dintre fugari au fost prinși în zona gării din Cluj-Napoca, iar al treilea, în zona centrală a orașului.

Patru bărbaţi au evadat sâmbătă seară din arestul IPJ Clu, iar sute de polițiști și jandarmi au pornit pe urmele lor, organizând filtre în oraș și în județ. Bărbații au ieşit din arestul IPJ prin forțarea unui grilaj, profitând de neglijența polițiștilor care-i supravegheau.

Unul dintre ei se afla în arest pentru tentativă de omor, iar ceilalți pentru furt calificat.

Cei patru fugari sunt cercetaţi acum pentru evadare, iar poliţiştii care-i păzeau – pentru neglijență în serviciu.