miercuri, 24 februarie 2021 - 22:17

Trei bufnițe, surprinse în fotografii care vor participa la concursul National Geographic 2013

bufnita3

Fotograful Graham McGeorge a reușit să captureze imagini cu trei bufnițe cuibărite în scoarța unui copac, care vor participa la concursul de fotografie National Geographic 2013.

Graham McGeorge, din orașul Jacksonville, Florida, a vizitat mlaștina Okefenokee din Georgia, timp de două luni, în speranța de a realiza fotografii fascinante cu cele trei bufnițe, potrivit dailymail.co.uk.

Fotograful a fost răsplătit pentru răbdarea de care a dat dovadă, după ce revista National Geographic l-a ales pentru a participa cu imaginile celor trei bufnițe la concursul de fotografie din 2013.

“Este nevoie doar de o oră pentru a ajunge la mlaștină, iar eu, timp de două luni, am mers acolo în fiecare weekend și în fiecare zi după muncă”, a spus fotograful.

bufnita

bufnita2

Perioada de înscriere pentru concursul de fotografie National Geographic 2013 se va încheia pe 30 noiembrie. Câștigătorul marelui premiu va primi 10.000 de dolari și o excursie la sediul central National Geographic din Washington pentru a participa la seminarul anual pentru fotografie din ianuarie 2014.

D.M.