19.3 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 8:39
No menu items!

Tratamentele Ana Aslan revin în staţiunile balneare pentru prima dată după 1990

spot_img

ana aslan

Tratamentele cu Gerovital, făcute de medici ai institutului Ana Aslan, vor reveni în acest an în staţiunile balneare româneşti, pentru prima dată după anul 1990, a declarat preşedintele Organizaţiei Patronatelor din Turismul Balnear (OPTBR), Nicu Rădulescu.

„Revenirea brandului Ana Aslan în staţiunile balneare din România va începe printr-un proiect pilot pe care o să-l desfăşurăm la Tuşnad-Băi. OPTBR şi Asociaţia Română de Turism Medical au semnat un protocol cu casele de asigurări din străinătate şi staţiunile vor primi primii turişti străini care vor beneficia de tratament Ana Aslan”, a spus Rădulescu.

În urma unui contract între OPTBR şi Institutul de Geriatrie Ana Aslan, institutul se angajează ca tratamentele şi produsele geriatrice Ana Aslan să fie distribuite în staţiuni.

„Noi vom asigura condiţiile de cazare şi masă şi ei asigură medicii specialişti în geriatrie. Astfel, turiştii care vor veni şi sunt asiguraţi în străinătate vor beneficia de servicii de sănătate în România şi vor deconta serviciile prin casele de pensii străine”, a adăugat Rădulescu.

Potrivit Mediafax, primele tratamente vor începe în luna aprilie la Tuşnad.

„Tratamente Ana Aslan au mai existat în hotelurile balneare din Eforie prin anii ’70, dar apoi produsul a fost abandonat. Urmează ca proiectul să se extindă în cele aproximativ 20 de staţiuni balneare atestate. Vom face şi promovare în străinătate, de unde aşteptăm aproximativ 10.000 de turişti în acest an pentru tratament cu Gerovital”, a mai spus oficialul OPTBR.

A.V.