Tranziția în Dimensiunea a 5-a, o alegere liberă și conștientă

Facem alegeri conștiente și luăm decizii zilnice. Unele alegeri și decizii sunt o chestiune de preferință personală, cum ar fi dormitul un pic mai mult în weekend sau mâncatul cinei cu o oră mai târziu decât de obicei. Alte opțiuni și decizii sunt spontane și par să nu aibă o relevanță imediată în viitorul nostru, cum ar fi decizia de a merge cu mașina la serviciu folosind un traseu diferit în loc de drumul nostru obișnuit. Apoi, analizând în retrospectivă, ne dăm seama că am evitat de fapt un accident major care ar fi blocat traseul nostru regulat în trafic ore întregi. Sau poate sunteți invitați pe neașteptate de niște prieteni să ieșiți într-o seară și mergeți fără tragere de inimă, dar, în decizia voastră bruscă de a merge, rezultatul a fost întâlnirea unei noi persoane însemnate.

Conștient, decizia de a utiliza un traseu alternativ sau ieșirea spontană cu prietenii sunt exemple de cum inconștientul nostru intuiește un flux al conștiinței dincolo de conștiința noastră. Aceste tipuri de decizii bazate pe „intuiție” vor deveni mai frecvente pentru noi, în momentul în care fluxul conștiinței dimensiunii a cincea începe sa se întrepătrundă în conștiința noastră din 24 septembrie 2015 până în 27 octombrie 2015. Deciziile noastre bazate pe „intuiție” vor servi spre a demonstra că intrarea în viitorul nostru destin spiritual sau destinația noastră în a cincea dimensiune a Universului este în plin proces.

A cincea dimensiune a Universului nu va pica pur și simplu peste noi, ci va trebui să creăm a cincea dimensiune pe Pământ prin accesarea fluxului Conștiinței din dimensiunea a cincea, creată prin generarea de către Mama Pamant a câmpului de vibrație armonioasă în dimensiunea a 5-a.

Aveți 12 centri de percepție și conștientizare deja disponibili prin toate cele șapte chakre ale corpului vostru și cele cinci organe senzoriale fizice armonizate la unison, astfel că activarea lor va fi unde vă vor ghida Energiile Universale, de la 24 septembrie 2015 până în 27 octombrie 2015. Aliniindu-vă iubirea cu noua vibrație armonioasă din dimensiunea a cincea generată de Mama Pământ, veți descoperi că deciziile voastre pe baza intuiției sau „urmărirea instinctului” vă vor facilita tranziția în a cincea dimensiune a Universului chiar mai eficient decât ar fi posibil prin utilizarea logicii din dimensiunea a patra.

Energiile Universale aliniază, în prezent, în prim plan mulți factori de fundal ai dimensiunii a cincea.Conștientizarea dimensiunii a cincea ne-a introdus către multe noi posibilități și concepte de transformare necesare pentru a percepe și a înțelege tranziția noastră cu Mama Pământ într-a cincea dimensiune a Universului, dar numai conștiința dimensiunii a cincea ne va ghida în practicarea vieții în a cincea dimensiune a Mamei Pământ. Acest lucru va deveni realitate în zilele Conștiinței din a cincea dimensiune, respectiv începând cu 24 septembrie până în 27 octombrie 2015. Nu se pune problema că veți fi „lăsați în urmă” prin orice mijloace, în timp ce ascensiunea Mamei Pământ în a cincea dimensiune va avea loc cu sau fără participarea noastră, dar va veni timpul să ne orientăm alegerile noastre conștiente și deciziile pentru a cincea dimensiune. Răspunsurile vă vor veni prin accesarea tuturor celor 12 centre de percepție și conștientizare și prin urmarea instinctului în a cincea dimensiune.

Înălțarea Mamei Pământ în a cincea dimensiune este în programul stabilit cu Universul și nu poate fi împiedicată, stagnată, sau frânată de niciun suflet, nici măcar de Dumnezeu. Înălțarea Mamei Pământ în a cincea dimensiune a Universului este decisă exclusiv prin alegerea și decizia a înseși Mamei Pământ. Dumnezeu și Universul vor servi pentru a ajuta Mama Pământ prin sprijinirea alegerii și deciziei ei, la fel cum Dumnezeu și Universul vor sprijini alegerea și decizia fiecărui suflet de a trece cu Mama Pământ în a cincea dimensiune, dar aceasta poate fi inițiată doar pe baza alegerii și deciziei individuale a fiecăruia.

Am putea să nu fim conștienți, încă, de cum ar arăta a cincea dimensiune a Universului sau chiar cum se va „simți”. Prin alinierea cu conștiința celei de-a cincea dimensiuni, vom începe să „știm” conștient cum va fi viața pe Pământ pe 22 mai 2016, atunci când Mama Pământ se va contopi complet în Dimensiunea a Cincea a Universului – făcând eforturi conștiente în viitor ca și cum viitorul ar fi acum. Viitorul nu este deja creat atunci când ajungem acolo, ci este inițiat în Momentul Prezent de ACUM. Crearea viitorului, înainte ca el să devină prezent, se realizează doar prin generarea unei intenstități pe gândurile și sentimentele de iubire, și imaginarea a ceea ce este și ceea ce veți deveni în viitor! Acest lucru va fi realizat doar rămânând deschis prin efortul de a alege și de a decide în modul conștiinței celei de-a cincea dimensiuni.

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU