22.8 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 10:57
No menu items!

„TRANSFERURI ÎN FOTBAL” Copos: Procesul s-ar putea termina luna aceasta

spot_img

George Copos

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid George Copos a declarat, luni, la Curtea de Apel, unde s-a prezentat pentru un nou termen în dosarul „Transferuri în fotbal”, că este posibil ca procesul să se termine foarte repede, şi anume chiar în această lună.

Respect instanţa, sunt două judecătoare inteligente care cunosc foarte bine dosarul şi atunci sunt mai încrezător. S-ar putea să se termine procesul foarte repede, poate chiar în luna decembrie. Vom vedea. (…)Personal, cred că aş face mai multe investiţii, aş crea mai multe locuri de muncă şi aş putea aduce mai mulţi bani la bugetul de stat decât să vin în fiecare săptămână aici.

George Copos

George Copos, care a venit la Curtea de Apel București sprijinit într-o cârjă, ca urmare a unei operaţii la ligamentele piciorului drept, a mai spus că în perioada în care a fost el la Rapid nu s-a comis nicio infracţiune. „La Rapid, în toată perioada în care eu am fost acolo nu s-a făcut niciun fel de infracţiune. Toate contractele şi facturile s-au făcut prin sistemul bancar, deci nu există niciun fel de infracţiune”, a menţionat el.

Un complet al Curții de Apel Bucureşti judecă, luni, un nou termen în dosarul celor opt oameni de fotbal acuzați de corupţie în legătură cu transferul mai multor jucători în străinătate.

R.D.