22.4 C
București
vineri, 19 august 2022 - 8:07
No menu items!

Traian Igaș, prins conducând noaptea fără faruri. Motivul său: „lipsă orientare”

spot_img

Traian Igaș, prins conducând noaptea fără faruri

Fostul ministru de interne Traian Igaș a fost tras pe dreapta de foștii săi subalterni și amendat deoarece își conducea autoturismul noaptea fără faruri și nu purta centura de siguranță. Motivul invocat de fostul ministru, în prezent senator, este specificat – susțin surse din Poliția Arad, citate de pressalert.ro – în procesul verbal de contravenție: „lipsă orientare”.

Potrivit pressalert.ro., incidentul a avut loc săptămâna trecută când un echipaj al Poliției Rutiere Arad a observat că o mașină iese din parcarea unui restaurant cu farurile stinse. Când au oprit maşina, polițiștii au avut surpriza să constate că la volan se afla fosul lor şef, senatorul Traian Igaş, care nu avea centura de siguranţă pusă.  Când i-au solicitat permisul de conducere, Igaș a declarat că nu-l are la el. Prin urmare, agenţii i-au întocmit un proces verbal de contravenţie pentru că a circulat cu farurile stinse, nu a avut permisul la el şi nu purta centura.

Conform unor surse din Poliţia Arad, fostul ministru a avut însă observaţii pe care le-a consemnat la rubrica „dedicată” din procesul-verbal. A scris simplu: “lipsă orientare”, au precizat sursele citate.