22.3 C
București
vineri, 9 iunie 2023 - 22:07
No menu items!

Traian Băsescu s-a mutat din vila de protocol din Primăverii

spot_img

Fostul președinte Traian Băsescu a eliberat vila de protocol din cartierul Primăverii, de unde a fost evacuat. El avea la dispoziție 60 de zile pentru a se muta, dar a ales să plece mai repede, după aproximativ o lună.

Conform antena3.ro, fostul președinte a plecat împreună cu soția, dar a fost ajutat de cele două fiice să se mute din vila din cartierul Primăverii.

Încă nu se stie unde anume s-a mutat familia Băsescu. Traian Băsescu a vizitat mai multe cartiere rezidențiale din zona de nord a Capitalei, la una dintre locații fiind suprins de ziariști după ce văzuse un apartament în valoare de 200.000 de euro.

Traian Băsescu și-a pierdut drepturile ca fost șef de stat în urma deciziei definitive din data de 23 martie, a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a stabilit că fostul președinte a colaborat cu Securitatea.

Administrația Prezidențială i-a retras lui Băsescu indemnizația lunară de 75% din cea pe care o primește președintele în funcție, i-a fost retras contractul de muncă pentru consilierul său, plătit tot de Administrația Prezidențială, paza și protecția, dar și dreptul de a ocupa o vilă de protocol.

M. Nedelcu