9.4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 21:04
No menu items!

Traian Băsescu, chemat să le împace pe Elene

spot_img

PMP îi cere lui Băsescu să desemneze personal candidatul la prezidențiale

Basescu Udrea plaja

Conducerea PMP i-a cerut, miercuri, lui Traian Băsescu să desemneze personal candidatul la alegerile prezidențiale al partidului său de suflet.

Vicepreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Ştefan Vlaston, a declarat – potrivit Antena 3 –  că liderii PMP se vor consulta cu Traian Băsescu înainte de şedinţa de săptămâna viitoare, în care va fi pusă în discuţie candidatura lui Cristian Diaconescu la prezidenţiale.

În ceea ce priveşte atacul Elenei Băsescu la adresa Elenei Udrea, în care mezina preşedintelui sugerează că preşedintele PMP l-ar sabota pe Diaconescu, Vlaston a susținut că nu există informaţii potrivit cărora Elena Udrea ar fi interzis strângerea de semnături pentru prezidenţiabilul PMP şi a apreciat că Elena Băsescu ar fi fost intoxicată.

Traian Băsescu trebuie să decidă până marţi, când va avea loc şedinţa PMP, cine va candida la alegerile prezidențiale din partea PMP.

Fiica cea mică a președintelui a postat, marți seara, pe contul său de Facebook, o critică acidă la adresa Elenei Udrea. EBA a susținut că organizațiile locale ale PMP au “probleme” în a strânge semnături pentru candidatul formațiunii la prezidențiale, Cristian Diaconescu, “deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru”.

R.D.