19.8 C
București
marți, 16 august 2022 - 6:30
No menu items!

Traian Băsescu către Ioan Rus: Aveți grijă cu actele de corupție deja comise la Ministerul Transporturilor!

spot_img

Ioan Rus a depus, miercuri, jurământul pentru mandatul de ministru al Transporturilor, la Cotroceni și a fost avertizat de șeful statului că și-a luat „un minister cu probleme”

Mr. Ioan Rus, Minister of Administration and Interior

După ce a depus jurământul, Ioan Rus a avut parte de un minidiscurs din partea președintelui Traian Băsescu, care a ținut să-l felicite pentru revenirea în guvern, dar în același timp i-a spus că are informații că la Ministerul Transporturilor s-au comis deja acte de corupție.

Vreau să vă avertizez că mergeți într-un minister cu probleme, din informațiile mele s-au comis deja acte de corupție pe Comarnic-Brașov, s-au făcut studii de fezabilitate de 50 milioane de euro care nu vor mai fi valabile în următorii doi ani, niște cadouri pentru firme. Cu Loteria nici nu sunteți dumneavoastră, și nici cu banii de la Rompetrol, dar poate vă uitați la colegii din guvern,

i-a spus șeful statului lui Ioan Rus.

Traian Băsescu a plecat repede din sala în care s-a ținut festivitatea, o altă sală decât Sala Unirii, acolo unde se țin de obicei astfel de evenimente. Băsescu a dat mâna doar cu vicepremierul Gabriel Oprea și cu Ioan Rus, nu și cu Victor Ponta.

M.N.