32.4 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 19:07
No menu items!

Tragedie la Superliga de polo

spot_img

Clubul Dinamo a anunţat, sâmbătă, că un sportiv din echipa de polo a murit, după ce i s-a făcut rău la meciul cu Rapid din Superliga.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puţin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid Bucureşti şi Dinamo, disputat în Bazinul Giuleşti, unul dintre jucătorii noştri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconştienţă, de jucători de la ambele echipe.
 
Cadrele medicale aflate la faţa locului şi cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgenţă au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani şi nu avea probleme de sănătate cunoscute”, a anunţat clubul dinamovist,
 
„Clubul Dinamo transmite sincere condoleanţe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare.  Suntem alături de familie şi vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”, se mai arată în comunicatul CS Dinamo.
 
R. Dan