13.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021 - 12:13

Tragedie la Hollywood. Actorul Anton Yelchin a murit strivit de propria mașină

spot_img

Anton Yelchin, actorul cunoscut pentru rolul Chekov din Star Trek a murit la vârsta de 27 de ani, într-un stupid accident de maşină, duminică dimineaţă, relatează presa britanică.

Actorul a fost călcat de propriul autoturism, un Jeep Grand Cherokee, care l-a strivit de un gard de metal din fața casei sale.

Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre porțile de la intrarea în vilă a fost îndoită. O arată imaginile de la locul tragediei, relatează TMZ.

Anton Yelchin se pregătea să îşi întâlnească prietenii la o repetiţie, iar când aceştia au observat că întârzie, l-au căutat acasă şi l-au găsit fără suflare.

Potrivit Biroului medicului legist din tinutul Los Angeles, citat de revista People, corpul lui Yelchin a fost găsit prins între mașina acestuia și poarta unei proprietăți din Studio City, California. Până în prezent nu a fost indicată cauza morții, autopsia completă fiind încă în derulare. Din primele cercetări ale biroului medicului legist, actorul, care prezentă lovituri la cap și la piept, nu și-a parcat corespunzător mașina, care a pornit în direcția de deplasare a actorului și l-a lovit pe acesta din spate strivindu-l de poarta respectivei proprietăți.

actor_proprietate

Yelchin a jucat câteva roluri mici în filme independente şi în seriale de televiziune, până când a fost lansat în filme precum thriller-ul poliţist  ”Alpha Dog” şi comedia pentru adolescenţi ”Charlie Bartlett”.

Rolul care l-a consacrat a fost cel din noua serie de filme Star Trek ,dintre care al treilea , Star Trek Beyond,va fi lansat în iulie, potrivit Associated Press.

R.D.