17.2 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 9:19
No menu items!

Tragedie la Botoșani. O fata de 14 ani s-a spânzurat după ce a participat la un joc online

spot_img

O fată de 14 ani din localitatea Coţuşca, din judeţul Botoşani, s-a sinucis, duminică seară, după ce a participat  la un joc online.

Adolescenta a fost găsită moartă într-o anexă a locuinţei, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Potrivit sursei citate, părinţii acesteia sunt plecaţi la muncă în străinătate, iar fata şi un frate de-al său se aflau în grija unui unchi.

„În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi a fost dispusă necropsia”, a afirmat Chihaia.

Primarul comunei Coţuşca, Constantin Viorel Ciobanu, susţine că există informaţii potrivit cărora gestul fetei ar fi survenit în urma participării acesteia la un joc online.

„Eu aseară am fost anunţat, însă nu am avut puterea să mă duc acolo să văd cum stau lucrurile, pentru că e anchetă în derulare. Se pare că Procuratura a luat telefonul şi a constatat lucrul acesta. Din ce am înțeles, juca un joc pe Internet în care i se cerea până la sacrificiul suprem. Nu este oficial, dar cei care au fost acolo mi-au transmis lucrul acesta”, a afirmat primarul.

IPJ Botoșani a confirmat faptul că a fost dispusă ridicarea echipamentelor electronice la care avea acces minora, în vederea verificării acestora.

SURSA FOTO: monitorulbt.ro

                                                                                                                   Adina Silav