24.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021 - 14:29

Tragedie în Maramureş. O mamă şi-a omorât copiii, unul de 4 luni şi altul de aproape 2 ani

spot_img

O femeie din Maramureș a fost reținută, miercuri, după ce și-a ucis cei doi copii, o fetiță de patru luni şi băiatul de aproape doi ani.

Miercuri, la ora 10.54, Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel la 112 de către un bărbat, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur, doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

“În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Femeia este în custodia Poliției, urmând să fie dusă la spitalul din Sighetul Marmației pentru expertiza de specialitate.

Mama femeii, care și-a omorât cei doi copii, spune că nu știe ca fiica ei să fi avut probleme atât de grave.

”De dimineața am vorbit la telefon și era totul bine. Era doar ea cu copiii. Soțul era la lucru, să câștige un ban cinstit. Erau căsătoriți de 6 ani. Nu i-am auzit niciodată certându-se. Stăm departe, numai la telefon vorbim. De dimineață când am vorbit, dădea de mâncare copiilor. Nu am crezut așa ceva. Numai ea stătea săraca cu copiii. Trebuia să mai stea și el cu copiii. Eu am vrut să vin să îi ajut, dar nu m-au primit. Sâmbătă făcea botezul fetei care avea 4 luni”, a povestit bunica celor doi copii omorâți, potrivit Antena3.