-1.6 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 8:31
No menu items!

Tragedie în Călărași: Trei oameni s-au aruncat în Dunăre după ce au fost daţi afară din casă. Două dintre persoane și-au pierdut viața

spot_img

Trei persoane din Călărași s-au aruncat în Dunăre, vineri, pentru a-și pune capăt zilelor. Este vorba despre două femei şi un bărbat, care fuseseră daţi afară din case. Echipajele ISU au intervenit rapid, însă au reuşit să salveze doar o singură persoană.

În urmă cu trei ani au fost daţi afară din locuinţele sociale pentru că nu şi-au plătit datoriile. În această perioadă, au fost nevoiţi să doarmă pe străzi, pe băncile din oraş, în frig şi ploaie.

Oamenii au recurs la un gest extrem şi s-au aruncat în apele Dunării. Trecătorii au văzut trupurile plutind pe apele Dunării şi au sunat imediat la 112. A fost o intervenţie dificilă, însă salvatorii au reuşit să-i aducă la mal pe cei trei.

Cele două femeie au fost scoase din apă, însă erau decedate, iar bărbatul se afla în stop cardiorespirator şi cu hipotermie severă. A fost transportat la spital, însă medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.