28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 15:00
No menu items!

Tragedie în Brașov. Au murit în căruța bunicului, lovită de două mașini

spot_img

Un grav accident rutier în care care și-au pierdut viața doi copii de 3 ani, respectiv, 14 ani, s-a produs, duminică, între localitățile Tărlungeni si Budina, din județul Brașov. Este tragedia unei familii care se întorcea de la târg cu atelajul bunicului în care se aflau 3 nepoți: cele două fetițe și un adolescent de 16 ani. 

Potrivit autorităților, cele două fetițe au murit pe loc, când un autoturism a lovit atelajul din spate, cu forță, și l-a proiectat pe celălalt sens de mers, unde a fot lovit de un alt autoturism care circula regulamentar

Un tânăr aflat în autoturismul care circula regulamentar a povestit cum căruța le-a fost proiectată pe capota mașinii. Acesta s-a dat jos, s-a dus să vadă dacă cei doi copii trăiesc și a sunat la 112, a spus martorul citat de Antena 3. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, care au găsit cei doi copii de 3 și 14 ani, două fetițe, în stop cardio-respirator și pentru care nu au mai putut face nimic. Conducătorul auto vinovat de accident este din aceeași localitate, din Budila, iar oamenii, rude si apropiați strânși la fața locului spun că individul circulă des cu viteză.

Adolescentul de 16 ani, conştient, politraumatizat, a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital. De asemenea, doi adulţi – bunicul copiilor și șoferul care circula regulamentar – au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi traumatisme toracice, au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la spital.

Un echipaj de la Brigada Mobilă de Jandarmi și unul SAS s-au deplasat la fața locului pentru a menține ordinea, astfel încât lucrurile să nu degenereze din cauza durerii suferite de rudele persoanelor decedate.

R.D.