3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 10:26
No menu items!

Tragedie în apropiere de Capitală. Un bărbat şi-a înjunghiat fosta soţie şi fosta soacră şi apoi şi-a luat viaţa

spot_img

Un bărbat din localitatea Grădiştea, judeţul Ilfov, şi-a înjunghiat fosta soţie şi fosta soacră, iar apoi şi-a luat viaţa.

Atacul sângeros s-a produs, duminică după-amiază, în casa fostei soţii a criminalului, din comuna Grădiştea, unde bărbatul, de 56 de ani, a intrat cu forța.

Vecinii au auzit strigătele disperate de ajutor şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie, dar şi de la SMURD şi de la Ambulanţă.

Din nefericire, fosta soacră a bărbatului a murit pe loc din cauza leziunilor grave pe care le-a suferit. Fosta soţie a bărbatului, de 49 de ani, a fost găsită în viaţă, însă în stare gravă, şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Atacatorul a fost găsit mort.

“În jurul orelor 17.23, Poliția a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că în satul Grădiștea, într-o locuință s-a prezentat fostul soț care și-a înjunghiat fosta soție și pe mama acesteia. La fața locului s-au deplasat imediat conducerea IPJ Ilfov și polițiștii orașului Otopeni, pentru efectuarea de activități specifice. Cu ocazia primelor verificări, în locuință au fost găsite cele 2 victime, dintre care fosta soție, în viață, dar prezentând semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, însă decedată. Într-una din camerele locuinței, a fost găsit bărbatul, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind decedat. Se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.