21.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 16:49

Tragedie după tragedie pe șoselele din țară. Un pieton acroșat de o mașină a murit. Este a șasea victimă în mai puțin de 12 ore

spot_img

Încă un accident care a luat viața unui om a avut loc în localitatea Măldăeni, județul Teleorman, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani care a fost acorșat de un autoturism în timp de traversa regulamentar Rănile i-au fost fatale.

Traficul rutier s-a desfăşurat alternativ, pe un sens, în timpul cercetării la faţa locului.

Este a patra tragedie petrecută pe șoselele din România, în mai puțin de 12 ore.
Azi nopate după ora 1.30 trei tineri și-au pierdut viața în Focșani. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari și s-a izbit violent d eun TIR.

În Maramureș, o adolescentă de 14 ani a murit după ce prietenul ei de 20 de ani s-a angajat într- depășire extrem de riscantă. S-a ciocnit violent cu altă mașină, iar impactul a fost fatal pentru copila care peste câteva zile împlinea 15 ani.

În Prahova, un tânăr de 16 ani a murit, în noaptea de joi spre vineri, după ce autoturismul pe care acesta îl conducea pe un drum forestier ce face legătura între Tabla Buţii şi comuna Ceraşu s-a răsturnat.

C.D.