8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 7:20

Tragedia din Club Colectiv, prin ochii unui supraviețuitor: “Dacă m-ar întreba cineva cum arată Apocalipsa, aș zice că arată exact ca această noapte”

spot_img

Tragedia care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Club Colectiv din Capitală va rămâne întipărită pentru totdeauna în memoria supravețuitorilor. Unul dintre aceștia, Alex Teodorescu, a povestit, într-o postare impresionantă pe blogul său, ce s-a întâmplat, de fapt, în club.

Dacă m-ar întreba cineva cum arată Apocalipsa, aș zice că arată exact ca această noapte… Și plâng… Și-mi doresc doar să știu că toți am supraviețuit și că peste 3 luni ne vom întâlni toți aceeași 400 care am fost în noaptea asta acolo și vom ciocni din nou beri în Colectiv râzând și aducându-ne aminte despre o lansare de album”, scrie tânărul pe blogul său.

NU A FOST NICIUN SPECTACOL PIROTEHNIC, nu a venit niciun fachir, nu a tras nimeni cu tunul, nimic de genul ăsta. Doar 4 artificii de tort, 2 puse în fața scenei, două pe 2 stâlpi de susținere ai sălii. Nimic prea spectaculos… La fel de bine putea ardea și o sufragerie la aniversarea copilului tău pentru că în tort i-ai înfipt 2 artificii care ard 10-15 secunde. Ăsta a fost tot spectacolul pirotehnic... Trupa s-a lăudat cu show pirotehnic pentru a atrage publicul, declarația este mult prea pompoasă pentru ceea ce s-a întamplat de fapt…”, a mai arătat Alex Teodorescu.

Potrivit acestuia, “pe la jumătatea programului aceste artificii s-au aprins, și odată cu ele, una dintre artificii a aprins izolația audio a sălii, care după cum știm, în marea majoritate a cazurilor e, ori din burete, ori din cofraje de ouă, în funcție de buget”. „La Colectiv, izolația cred că a fost de burete (în niciun caz carton de ouă), la fel ca în oricare alt club din România care e interesat de așa ceva. Nu a explodat nimic, nicio conductă…”, adaugă tânărul.

CITEȘTE AICI MĂRTURIA COMPLETĂ