7.8 C
București
luni, 4 martie 2024 - 0:14
No menu items!

Traficul rutier pe un segment de drum aflat pe DN 66 va rămâne închis până pe 15 noiembrie

spot_img

Drumul Național 251 închis din cauza viiturilor

Măsura de închidere a circulației rutiere pe DN 66, pe sectorul cuprins între localitățile Bumbești Jiu – Petroșani, a fost prelungită până la data de 15 noiembrie, informează, luni, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Traficul rutier va fi închis pe sectorul cuprins între localitățile Bumbești Jiu — Petroșani, km 93+500 — km 126+000, în zilele de marți, miercuri și joi (5, 6, 7 noiembrie, respectiv 12, 13 și 14 noiembrie 2013), în intervalul orar 9:00-18:00, până la data de 15 noiembrie, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a sectorului de drum.

În acest interval, circulația se va desfășura deviată în ambele sensuri, pe următoarea rută ocolitoare: pentru relația Târgu Jiu — Petroșani și retur,

  • DN 67 Târgu Jiu — Râmnicu Vâlcea — DN 7, Râmnicu Vâlcea — Sibiu — Sebeș — Simeria — DN 66, Simeria—Hațeg — Petroșani.

Astfel, în zilele în care circulația rutieră este închisă, acces vor avea doar autovehiculele cu regim de circulație prioritară, atunci când se deplasează în acțiuni de intervenție sau în misiuni care au caracter de urgență, potrivit CNADNR.

Dirijarea și informarea participanților la trafic vor fi realizate de piloți de circulație care se vor afla în permanență la capetele sectorului de drum restricționat.

D.M.