7.8 C
București
luni, 4 martie 2024 - 0:59
No menu items!

Traficul rutier pe DN 66, sectorul Bumbeşti Jiu-Petroşani, va fi închis din 24 iunie, timp de cinci luni

spot_img
Traficul rutier pe DN 66, sectorul Bumbeşti Jiu-Petroşani, va fi închis din 24 iunie, timp de cinci luni
foto: puterea.ro

Circulaţia rutieră pe o porţiune de drum din DN 66 va fi închisă începând din data de 24 iunie până la începutul lunii noiembrie în vederea efectuării unor lucrări de reabilitare a sectorului cuprins între localităţile Bumbeşti Jiu – Petroşani, informează marţi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

În perioada 24 iunie – 1 noiembrie 2013, numai în zilele de marţi, miercuri şi joi, în intervalul orar 9:00-18:00, se va închide traficul rutier pe DN 66, pe sectorul cuprins între localităţile Bumbeşti Jiu – Petroşani, km 93+500 – km 126+000, pentru execuţia lucrărilor de reabilitare a sectorului de drum menţionat.

În acest interval, circulaţia se va desfăşura deviat, în ambele sensuri, pentru relaţia Târgu Jiu – Petroşani şi retur pe ruta ocolitoare: DN 67, Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sebeş – Simeria – DN 66 Simeria- Haţeg – Petroşani.

De asemenea, în zilele în care traficul rutier este închis, autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară vor avea acces numai atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate de piloţi de circulaţie care se vor afla în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat, iar conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară corespunzătoare închiderii circulaţiei.

A.V.