10.5 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 12:48

Traficul pe Autostrada Soarelui, îngreunat spre litoral. Două accidente, duminică dimineață

spot_img

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui continua să fie dat peste cap de accidente rutiere. Două astfel de evenimente au avut loc duminică dimineață, patru persoane fiind rănite.

Primul accident a avut loc la primele ore ale dimineții, Centrul Infotrafic al Poliției Române anunțând, în jurul orei 6.50, că circulația se desfășoară prin dirijare, pe banda de urgență, după ce la kilometrul 85, pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Dragoș-Vodă, județul Călărași, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme.  Două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru primirea de îngrijiri medicale.

După nici trei ore, Centrul Infotrafic a transmis că, la kilometrul 83+500 metri, tot pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Dâlga, județul Călărași, cinci autovehicule au fost implicate într-o coliziune. În urma accidentului, două persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate pentru a se stabili dacă se impune transportul la spital.

Circulația s-a desfășurat și de acestă data prin dirijare, pe banda de urgență, până la extragerea celor cinci autovehicule avariate în urma evenimentului rutier.

                                                                                                                Adina Silav