7.6 C
București
marți, 13 aprilie 2021 - 10:11

Trafic restricționat, vineri, în Capitală, cu prilejul finalei Cupei României la fotbal

Traficul rutier va fi restricționat în zona Stadionului Național Arena, cu prilejul finalei Cupei României la fotbal

restrictie

Traficul rutier va fi restricționat, vineri, începând cu ora 16,00, în zona Stadionului Național Arena, unde va avea loc finala Cupei României la fotbal între echipele Steaua București – Astra Giurgiu, potrivit unui comunicat al Brigăzii rutiere a Capitalei.

Restricții de trafic vor fi pe: str. Maior Coravu, între șos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena, precum și pe străzile care intersectează și acced în acest tronson; str. Vatra Luminoasă, între șos. Mihai Bravu și str. Pierre de Coubertin, precum și pe străzile care intersectează și acced în acest tronson; str. Pierre de Coubertin, între șos. Iancului și rondul de la intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; bd. Basarabia, între șos. Mihai Bravu și bd. Chișinău, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson, până la defluirea spectatorilor.

Polițiștii rutieri recomandă rutele ocolitoare: șos. Mihai Bravu — șos. Iancului — șos. Pantelimon; bd. Unirii — bd. Decebal — șos. Mihai Bravu — str. Baba Novac — bd. Nicolae Grigorescu — bd. Basarabia.

Brigada Rutieră București le solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție, să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, să traverseze strada pe la locurile semnalizate și marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de traversare a fost observată de șoferi.

 

D.M.