12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 1:18

IMAGINI DIN ELICOPTER /Trafic reluat pe A2, în urma carambolului. Se circulă îngreunat spre litoral. Coloană de mașini de 10 kilometri

spot_img

Traficul rutier a fost reluat pe Autostrada Soarelui, după ce, în urma carambolului, s-a format o coloană de mașini de 10 kilometri. Polițiștii avertizează că între localitățile Cernavodă-Constanța este semnalată ceață densă.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că traficul rutier s-a reluat îngreunat pe benzile unu și doi. S-au format coloane în mișcare pe tronsoanele kilometrice 149 (Fetești) – 160 (nodul rutier de la Cernavodă) și 175 (loc. Peștera) – 182 (mun. Medgidia).

Se acționează în continuare pentru curățarea carosabilului și extragerea autovehiculelor, implicate în carambol, pe banda de urgență.

În urma carambolului de vineri dimineață, pe A2 s-a format o coloană de mașini de la kilometrul 175, de aproximativ 10 km.

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, localitatea Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomerația produsă pe autostrada A2 București-Constanța, polițiștii recomandă șoferilor și ruta alternativa București – DN3 – Constanța.

Centru Infotrafic avertizează șoferii care se deplasează pe A2 că pe tronsonul kilometric 160 – 212, între localitățile Cernavodă-Constanța, este semnalată ceață densă, vizibilitatea fiind scăzută sub 50 de metri.

                                                                                                              Adina Silav