10.1 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 17:40
No menu items!

Trafic oprit pe DN1 la Otopeni, pentru preluarea unui pieton rănit cu un elicopter SMURD / UPDATE

spot_img

Centrul Infotrafic a avertizat că traficul va fi complet oprit, sâmbătă, în jurul prânzului, pentru ca elicopterul să poată ateriza pe DN1, pentru preluarea pietonului rănit

elicopter-smurd

  • UPDATE

Pietonul rănit în Otopeni a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul de Urgență Floreasca, din Capitală, fiind în comă, iar traficul pe DN1 a fost reluat, au declarat reprezentanţii SMURD Bucureşti.

Pietonul rănit este o femeie, în vârstă de apeoximativ 50 de ani, și a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar DN1.

Femeia a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Pacienta este în comă, intubată şi ventilată mecanic şi prezintă traumatism cranio-cerbral grav, traumatism toracic şi de bazin, au precizat medicii.

Traficul rutier a fost îngreunat, sâmbătă, în jurul prânzului, pe DN1 la Otopeni, după ce un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de un autoturism, fiind rănit şi preluat de un elicopter SMURD, moment în care circulaţia s-a oprit complet.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a avertizat, în jurul orei 11.00, că pe DN1, pe sensul de mers către Ploieşti, se circulă pe o bandă, iar în sens invers pe două.

Întrucât pentru preluarea victimei a fost solicitat un elicopter SMURD, în momentul în care acesta a aterizat, traficul rutier a fost oprit.

R.D.