2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 5:18
No menu items!

Trafic intens spre litoral. Două accidente s-au produs pe Autostrada Soarelui.

spot_img

Primul accident a implicat patru maşini şi s-a soldat cu doi răniţi, iar cel de-al doilea – şase autovehicule, o persoană fiind rănită grav

autostrada-soarelui 

Traficul este intens pe Autostrada Soarelui şi se desfăşoară pe anumite tronsoane în coloană, iar de dimineaţă, din cauza ceţii, au avut loc două accidente, pe sensul de mers către litoral, potrivit reprezentanţilor Centrului Infotrafic.

Accidentele au avut loc la kilometrul 139 şi la kilometrul 140 pe sensul de mers către litoral, în condiţiile în care vizibilitatea în zona kilometrilor 140 şi 215 a fost redusă sub 50 de metri din cauza ceţii, vineri dimineaţă.

Primul accident a implicat patru maşini şi s-a soldat cu doi răniţi, iar cel de-al doilea – şase autovehicule, o persoană fiind rănită grav.

În prezent, traficul rutier pe autostrada Soarelui se desfăşoară normal, dar şi în coloană pe anumite tronsoane, din cauza numărului mare de autovehicule.

În cazul producerii unor blocaje de trafic pe autostradă, Centrul Infotrafic aminteşte că poate fi utilizată ruta DN3 Bucureşti – Lehliu-Gară, DN3A Lehliu-Gară – Feteşti, A2 Feteşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa.

Poliţiştii recomandă de asemenea automobiliştilor care se deplasează dinspre Moldova către litoral să circule pe DN2A Hârşova – Ovidiu sau să traverseze Dunărea cu bacul la Brăila sau Galaţi, urmând traseul Măcin – Caugagia – Constanţa (DN22D-DN22).

C.A.