13.9 C
București
marți, 11 mai 2021 - 0:52

Trafic îngreunat pe DN 7, din cauza unor alunecări de teren, pe autostrada A3 și pe DN 2, din cauza ceții

TRAFIC INTENS - A2

Traficul rutier pe DN 7, pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în localitatea Robeşti din judeţul Vâlcea, se desfăşoară cu dificultate, miercuri seară, pe un singur sens, din cauza unor alunecări de teren, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, miercuri seară, circulaţia pe DN 7, în zona kilometrului 224 + 450 metri, în localitatea vâlceană Robeşti, se desfăşoară îngreunat din cauza unor alunecări de teren, fiind afectat carosabilul pe o lungime de aproximativ 25 de metri şi o lăţime de circa un metru.

Locul unde s-a produs incidentul este semnalizat corespunzător, iar traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ.

De asemenea, Centrul Infotrafic precizează că traficul este îngreunat din cauza ceţii pe tronsonul Bucureşti – Ploieşti al autostrăzii A3 şi pe DN 2 între localităţile ialomiţene Sineşti şi Ciocârlia.

Sub atenţionare Cod Galben de ceaţă se mai află şi judeţele Galaţi şi Iaşi, căile rutiere din aceste zone fiind afectate de fenomenul meteorologic prognozat.

 D.M.