4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 16:33
No menu items!

Trafic îngreunat pe 3 drumuri naționale și o avalanșă în Cerna Sat

spot_img

viscol_zapada

Marți seara, traficul pe DN 66A, DN 67D şi DN 7A este îngreunat din cauza zăpezii, în judeţele Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Vâlcea, informează Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Pe DN 66A, în judeţul Gorj, se circulă cu dificultate în zona Cerna Sat, unde s-a format o avalanşă.

Pe DN 67D Baia-de-Aramă – Băile Herculane, circulaţia este îngreunată între Godeanu (Mehedinţi) şi Băile Herculane (Caraş-Severin), iar pe DN 7A Brezoi – Voineasa, traficul se desfăşoară cu dificultate în zona staţiunii Voineasa din Vâlcea.

CNADNR mai precizează că, la ora 18.00, nu erau drumuri închise. Conform sursei citate, marţi, între orele 5.00 şi 17.00, pe drumurile naţionale au lucrat, pentru deszăpezire, 334 de autoutilaje şi au fost răspândite 2.360 tone de materiale antiderapante.

Participanţii la trafic trebuie să respecte cu maximă atenţie restricţiile de viteză specifice sezonului, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată, nisip). Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNADNR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

D.M.