8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 4:21
No menu items!

Trafic îngreunat de ploaie și grindină pe DN1

spot_img

Traficul a fost îngreunat sâmbătă după-amiază, pe DN 1, de la limita cu județul Ilfov și până la Câmpina, în condițiile în care a plouat, iar pe carosabil s-a depus și un strat de grindină.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a precizat că grindina a căzut pe DN 1 de la limita cu Ilfov până la Bărcănești, dar și în zona Câmpina și în municipiul Ploiești. Pe aceste porțiuni de drum s-a circulat  cu dificultate, în condițiile în care pe carosabil s-a depus gheață.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor ca, în astfel de situații, să circule cu viteză adaptată la starea carosabilului, fără să bruscheze comenzile și să mărească distanța în mers între autovehicule pentru a putea opri în caz de urgență.

De asemenea, pompierii prahoveni intervin în Ploiești și în comuna Tinosu pentru evacuarea apei din două gospodării, la Câmpina pentru evacuarea apei dintr-un beci și de pe două străzi, unde carosabilul a fost inundat, iar la Comarnic se intervine în cazul unui pasaj inundat, relatează Agerpres.

R.D.

foto: observatorulph.ro