2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 11:39
No menu items!

Trafic deviat pe DN1 din cauza aglomeraţiei

spot_img

DN 1, aglomerat din nou pe Valea Prahovei

Circulaţia rutieră de pe DN1 a fost deviată, vineri, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, din cauza aglomeraţiei.

Măsura devierii circulaţiei a fost luată începând cu ora 13.30, din cauza aglomeraţiei de pe DN1, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Aproximativ 25.000 de turişti au petrecut Crăciunul în staţiunile de pe Valea Prahovei. Potrivit operatorilor din turism, gradul de ocupare a locurilor de cazare omologate din staţiuni a depăşit 70 la sută, iar în cazul pensiunilor şi vilelor locurile de cazare au fost ocupate în totalitate.

Hotelierii din staţiunile de pe Valea Prahovei au avut de sărbători oferte pornind de la 430 de lei de persoană pentru trei nopţi de cazare, de Crăciun, la o vilă din Buşteni şi ajungând la 1.900 de euro pentru două persoane, pentru cinci nopţi de cazare, de Revelion, într-un hotel de lux din Azuga.

Pe lângă turiştii care s-au cazat în unităţile hoteliere, câteva mii de români care deţin case de vacanţă pe Valea Prahovei au petrecut Crăciunul la munte.

R.D.