-2.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 22:15
No menu items!

Trafic blocat pe A1. O tânără a murit, după coliziunea dintre două mașini

spot_img

O femeie a murit într-un grav accident rutier produs, duminică, pe A1, între Timișoara și Arad. 

“În accident au fost implicate 2 autoturisme, iar din primele informații primite de la apelant, am fost anunțați că o persoană ar fi încarcerată. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe din cadrul Inspectoratului de Urgență Banat al Județului Timiș, printre care o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ cu medic. De asemenea, a fost alertat și elicopterul SMURD.

La sosirea la locul intervenției, după efectuarea recunoșterii, s-au constatat următoarele: în accident au fost implicate trei persoane, iar accidentul s-a produs între două autoturisme. O persoană de sex feminin a rămas încarcerată, iar în urma evaluării medicale s-a constatat că victima este decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viața.

S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. De asemenea, în același autoturism se afla șoferul care a necesitat îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de un echipaj medical. Cealaltă persoană, din celălalt autoturism nu a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat Elena Maghera, purtător de cuvânt ISU Timiș.