Trafic blocat de protestatari în centrul Capitalei

Protestatarii au blocat Bulevardul Magheru, după ce au reuşit să rupă cordonul de jandarmi. Prin urmare, autoritătile au restricționat circulaţia atât în Piaţa Universităţii, precum şi pe arterele cuprinse între Piața Rosetti – Universitate, Colţei- Universitate, Calea Victoriei – Universitate, Piața Romană – Universitate.

După ce mai mulţi protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii care asigură ordinea în Piaţa Universităţii, aceştia au reuşit să rupă cordonul şi să pătrundă pe carosabil.

Circulaţia pe Bulevardul Magheru este blocată, în zona Piaţa Universităţii.

Incidente au fost şi la Pasajul Universităţii, între jandarmi şi protestatari, unde mai mulţi oameni au forţat cordonul format de forţele de ordine pentru a ajunge la miting.

Câteva mii de oameni protestează sâmbătă seara în Piaţa Universităţii. Protestatarii s-au adunat atât de o parte cât şi de cealaltă a Pieţei Universităţii, la fântână, dar şi în faţa Teatrului Naţional.

Jandarmeria Română a anunţat deja că a mobilizat echipe ale forţelor de ordine din mai multe judeţe pentru a asigura ordinea la miting.

foto: antena3.ro

NICIUN COMENTARIU