10.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 18:01
No menu items!

TRĂIEȘTE, IUBEȘTE, CREEAZĂ Carmen Secăreanu: “Devin mai creativă când pierd vremea la soare”

spot_img

Carmen Secareanu

Artiștii au nevoie de experiențe, chiar și mai extreme, pentru a-i ajuta să creeze ceva cu adevărat valoros. Asta crede Carmen Secăreanu, unul dintre cei mai importanți designeri români, artistul zilei de joi din cadrul campaniei ”Trăiește Iubește Creează”.

”Cred că artiștii au nevoie să fie printre oameni, să aibă experiențe, chiar și mai extreme, pentru inspirație și pentru că lucrează cu oamenii. E simplu să trăiești bucuria vieții prin artă, așa cum viața mea are un sens și așa cum eu sunt în acest fel integratată în lume”, spune Carmen Secăreanu.

Designerul mărturisește că se bucură de viață petrecând mult timp cu prietenii, bând cafele cu ei și stând la taclale. Face multe excursii și îi place să vadă filme. „În general, gânditul mă face mai creativă. Devin mai creativă și când pierd vremea la soare”, se destăinuie artista.

Designerul Carmen Secăreanu este un artist recunoscut și apreciat în lumea modei din România și din țările cu tradiție în fashion design, cu numeroase distincții primite pentru creațile sale vestimentare.

Pe parcursul a trei săptămâni, campania „Trăiește Iubește Creează”, dezvoltată de Serpentine Series Project, promovează în spațiul public expresii ale bucuriei de a trăi cu artă, pornind de la ideea că cei mai apropiați de această zonă de exprimare sunt artiștii, oamenii care interpretează, creează, care au exercițiul îmbinării trăirilor personale cu emoțiile artistice.

Artistul zilei de miercuri este actorul Andi Vasluianu, iar campania a fost deschisă de dirijorul Tiberiu Soare.