3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 20:00
No menu items!

TRĂIEȘTE, IUBEȘTE, CREEAZĂ Andi Vasluianu: „Când mă întâlnesc cu mine, totul se limpezește în jur”

spot_img

Andi Vasluianu

Actorul Andi Vasluianu e un tip concis, căruia nu-i place să filosofeze prea mult, nici măcar pe tema artei. O face doar când vorbește despre cum își trăiește el viața: ”trăiesc, deci mă bucur”.

„Nu știu dacă toți artiștii dețin această bucurie de a trăi sau această prospețime, dar cei care sunt preocupați cu adevărat de ceea ce fac sunt încântători, plini de farmec și magnetism”, crede actorul Andi Vasluianu, „artistul zilei”, prezentat de Serpentine Series Project în cadrul campaniei „Trăiește Iubește Creează”.

Vasluianu rezumă bucuria de a trăi prin intermediul artei ca fiind o trăire a prezentului, pe care are datoria de a o experimenta.  „Mă întâlnesc cu mine. Totul se limpezește în jur și gândurile dispar”, spune actorul. Devine mai creativ atunci când întâlnește un regizor bun și are o slăbiciune pentru tinerii talentați. „Trăiesc, deci mă bucur” spune când este întrebat cum se bucură de viață omul Andi Vasluianu.

Actorul Andi Vasluianu este unul dintre cei mai apreciați tineri actori români, având până în prezent peste 100 de roluri în filme și piese de teatru.

În perioada 25 martie – 11 aprilie 2014, campania „Trăiește Iubește Creează” prezintă 12 artiști români care vor împărtăși publicului prin scurte interviuri propriile lor experiențe ale bucuriei de a trăi cu artă și micile plăceri ascunse care dau artiștilor acel „joie de vivre”.

Artistul zilei de marți a fost dirijorul Tiberiu Soare.