9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 11:03
No menu items!

Trăşculescu-DNA. Blaga: Justiţia să îşi facă treaba

spot_img

Parlamentarii PDL vor vota în aşa fel încât în cazul deputatului Alin Trăşculescu justiţia să îşi poată face treaba, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga, subliniind că incidentul afectează PDL în campanie, că situaţia este regretabilă, dar cei care au greşit trebuie să plătească.

Situaţia este regretabilă”, a spus Blaga, menţionând totodată că PDL va proceda în acest caz aşa cum procedează de fiecare dată, astfel încât justiţia să îşi poată urma cursul.

Când va veni solicitarea de la ministrul Justiţiei de ridicare a imunităţii, am vorbit şi cu liderul de grup Mircea Toader, deputaţii PDL vor fi în sală şi vor vota pentru ca justiţia să-şi facă treaba”, a spus Blaga. “Ne doare, ne afectează în campanie, dar cei care au greşit trebuie să plătească, iar justiţia să îşi facă treaba”, a completat liderul PDL.

Deputatul PDL de Vrancea, Alin Trășculescu, lider al organizației locale, a fost reținut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru mită şi trafic de influenţă. Parlamentarul se află în arestul Poliţiei Capitalei.