18.7 C
București
luni, 5 iunie 2023 - 9:31
No menu items!

Tori Spelling, internată de urgenţă din cauza unor afecţiuni respiratorii

spot_img

Actriţa filma pentru emisiunea sa, „True Tori”, de pe canalul TV Lifetime, când a fost internată

 Tori Spelling

Actriţa americană Tori Spelling a fost internată de urgenţă, sâmbătă, într-un spital din Los Angeles, din cauza unei bronşite severe şi a unei suspiciuni de pneumonie.

Tori Spelling a fost internată de urgenţă în spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, din cauza unei bronşite acute şi, posibil, a unei pneumonii, după un acces de tuse foarte sever, care a făcut-o pe vedetă aproape să-şi piardă cunoştinţa, informează contactmusic.com.

Actriţa, în vârstă de 41 de ani, se află sub tratament şi va sta internată, cel mai probabil, toată săptămâna, ea fiind pusă în carantină din cauza temerilor legate de epidemia de Ebola.

„Tori avea febră, tuşea incontrolabil şi respira cu greutate… când a fost internată a fost izolată de ceilalţi pacienţi”, a declarat o sursă citată de tmz.com. Site-ul a confirmat ulterior că vedeta nu este infectată cu virusul Ebola.

Spelling filma pentru emisiunea sa, „True Tori”, de pe canalul TV Lifetime, când a fost internată şi a fost nevoită să anuleze turneul de promovare a show-ului de televiziune, al cărui sezon secund are premiera marţi.

Aceasta este a doua internare a lui Tori Spelling în ultimele cinci luni, după ce, în luna mai, actriţa, care îşi prezintă problemele din căsnicia cu Dean McDermott în emisiunea sa de televiziune, a fost dusă la spital pentru că era foarte deshidratată şi nu se hrănea corespunzător din cauza stresului legat de destrămarea mariajului său.

În primul episod al reality show-ului „True Tori”, Dean McDermott, în vârstă de 47 de ani, a recunoscut că şi-a înşelat soţia, înainte de a se interna într-o clinică de reabilitare, în luna ianuarie.

Tori Spelling şi Dean McDermott sunt căsătoriţi din 2006 şi au împreună patru copii – Liam, în vârstă de şase ani, Stella, în vârstă de cinci ani, Hattie, în vârstă de doi ani, şi Finn, în vârstă de un an şi cinci luni.