0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 10:48
No menu items!

TOPUL vizibilității miniștrilor interimari. Nicolae Ciucă a urcat pe locul 2

spot_img

Nicolae Ciucă a urcat pe locul 2 de când a fost desemnat premier, conform barometrului vizibilității miniștrilor pe luna octombrie, de când cabinetul Florin Cîțu a fost demis. Conform news.ro, Florin Cîțu rămâne pe primul loc în numărul de știri apărute cu el, la mare distanță de ceilalți miniștri.

Florin Cîțu rămâne pe primul loc în topul vizibilităţii în luna octombrie, cu aproape 50.000 de referiri, dar este la jumătate faţă de aparițiile din septembrie. 

Pe locul 2 a urcat premierul desemnat Nicolae Ciucă, iar pe locul 3 a coborât, de pe locul secund, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Cîmpeanu este urmat de ministrul interimar al Sănătății Cseke Attila, care este și ministrul Dezvoltării, dar care apare în top în contextul pandemiei de Covid.

O supriză a topului este vicepremierul Kelemen Hunor, președintele UDMR, care a urcat, în octombrie, de pe locul 8 pe locul 5, în contextul negocerilor pentru formarea unui Guvern.

Pe ultimele trei locuri s-au situat ministrul Sportului, Eduard Novak, Adrian Oros, ministrul Agriculturii și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, conform sursei citate.

E. Stan