1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 5:48
No menu items!

Topul deszăpezirii în Capitală: Primăria Sectorului 6, pe primul loc

spot_img

Situația deszăpezirii în Capitală a diferit de la un sector la altul, în funcție de cât de profundă a fost implicarea fiecărui primar în implementarea măsurilor.

Din acest punct de vedere un top al deszăpezirii pe sectoare ar trebui să țină cont de implicarea directă a unui primar, de timpul petrecut efectiv în teren, nu de modul prin care a coordonat „pe stație”, din biroul cald, felul în care acționează utilajele.

Un post de radio bucureștean a analizat gradul de implicare a fiecărui primar în parte, precum și rezultatele obținute prin munca „în teren”. În urma acestei analize, a rezultat că cel mai bine deszăpezit sector a fost cel condus de Gabriel Mutu, respectiv sectorul 6. Administrația Domeniului Public Sector 6 și firma de curățenie care are contract cu primăria au acționat imediat după începerea ninsorilor, având o strategie ce a dat foarte bune rezultate, astfel încât pe aproape toate străzile și străduțele din sector au fost practicabile. Iar foarte multă activitate a fost desfășurată noaptea. Este al doilea an consecutiv când Primăria Sectorului 6 se află pe primul loc, performanțele fiind înregistrate în mandatul lui Mutu.

Potrivit Primăriei Capitalei, 350 de utilaje de deszăpezire au fost scoase în teren şi peste 1.000 de operatori manuali au acţionat în Capitală noaptea trecută.

Olimpia Diaconiuc