30.2 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 16:26
No menu items!

Topul celor mai piratate filme

spot_img

Cel mai piratat serial tv, pentru al 4-lea an consecutiv, este „Urzeala tronurilor (Game of Thrones)”, produs şi difuzat de televiziunea HBO.

Potrivit unui clasament întocmit de site-ul TorrentFreak, ţările în care serialul este piratat online cel mai des, sunt Statele Unite, Marea Britanie, Australia şi Canada, în special pe BitTorrent. Numărul de descărcări ilegale este aproape dublu faţă de cele 8 milioane de persoane care vizionează legal serialul în Statele Unite.

În clasamentul celor mai descărcate seriale TV din 2015, pe locul al doilea se situează serialul „The Walking Dead”, cu 6,6 milioane de descărcări ilegale, iar poziţia a treia este ocupată de „The Big Bang Theory”, care a fost descărcat de 4,4 milioane de ori.

Sezonul al cincilea al serialului Urzeala Tronurilor a fost descărcat ilegal de 14,4 milioane de ori. Acest sezon a fost difuzat simultan, în SUA şi în întreaga lume, de către HBO, având, astfel, premiera, în peste 170 de ţări şi teritorii din toată lumea.

Cu toate acestea, primele patru episoade ale celui de-al cincilea sezon din „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” au apărut pe servicii online de tip torrent cu aproape o zi înainte de premiera oficială a acestui serial, fiind înregistrate peste 500.000 de descărcări ale acestora în mai puţin de 12 ore.