3.8 C
București
luni, 5 decembrie 2022 - 19:24
No menu items!

Toni Grecu, internat cu infecție COVID. Soția dezvăluie starea actorului

spot_img

Actorul Toni Grecu, fondatorul trupei Divertis, este internat cu infecția COVID la Institutul Matei Balș. Soția acestuia, a explicat pentru Libertatea care este starea de sănătate a actorului, infirmând știrea că este tratat în Secția ATI.

Soția artistului, Cristina Grecu, a lămurit în ziarul Libertatea starea de sănătate a lui Toni Grecu, pentru „a stopa rostogolirea unei versiuni greșite care dramatizează” starea actorului.

De miercuri seară, în spațiul public a apărut știrea conform căreia fondatorul grupului umoristic Divertis, Toni Grecu este infectat cu coronavirus și află în stare gravă în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală.

„Multă lume s-a speriat și ne sună să vadă dacă suntem ok”, a explicat ea, precizând că actorul este internat de cinci zile la Matei Balș. „Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă”, a spus ea.

Cristina Grecu a povestit și cum a ajuns soțul ei internat. „A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital, a fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a relatat ea, spunând totodată că vorbește cu el tot timpul. „Mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul… Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon”, a spus Cristina Grecu recunoscând că, fiind în carantină, este „un pic speriată, normal, dar încrezătoare”.