19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 22:42

Tombole cu premii în Ialomița. Tinerii care se vaccinează pot câștiga tablete, telefoane și laptopuri performante

spot_img

Autoritățile din județul Ialomița vor organiza tombole, la care pot participa tinerii care se vaccinează anti-COVID-19 la maratonul de vaccinare organizat în perioada 31 mai – 1 iunie. Premiile constau în tablete, telefoane și laptopuri.

În cele două zile de maraton, românii se pot vaccina, indiferent de vârstă, în centrele de vaccinare din Slobozia, Amara, Țăndărei, Fetești, Urziceni și Fierbinți-Târg. Numai că tinerii, cu vârste cuprinse între 16-25, pot participa la tombole unde sunt puse la bătaie tablete, telefoane și laptopuri, în valoare de 40.000 de lei.

”Tinerii cu vârste între 16 și 25 de ani care se vaccinează pe durata acestei campanii se vor putea înscrie la cele 3 tombole care vor avea loc pe data de 10 iunie 2021 la Slobozia, Fetești și Urziceni.

Premiile constau în 3 laptopuri, 3 tablete şi 3 telefoane mobile performante, în valoare totală de 40.000 de lei. Iniţiativa va fi susţinută financiar de către Consiliul Judeţean Ialomiţa, iar logistic de către Primăria Slobozia, Direcția de Sănătate Publică Ialomița și administraţiile locale unde există centre de vaccinare”, a anunțat Instituția Prefectului din Județul Ialomița, pe Facebook.