27.2 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 18:42
No menu items!

Tombolă pentru vaccinați la un centru drive-thru din România. Ce premii se pot câștiga

spot_img

Cozi de mașini s-au format, vineri, la centrul drive-thru din Alba Iulia. Mii de oameni au venit pentru vaccinul anti- COVID, dar si pentru premiile puse la bătaie de primărie.

Centrul drive-thru din Alba Iulia a fost deschis vineri și va funcționa până duminică. Oamenii nu s-au lăsat așteptați prea mult, mai ales după anunțul primarului, Gabriel Pleșa, legat de o serie de premii cu prilejul caravanei de vaccinare.

Primele 100 de persoane care vor veni în aceste zile la imunizare vor fi premiate cu un tichet pentru spălarea exteriorului autoturismului. În total sunt 300 de astfel de premii, suportate de un om de afaceri care a ales să rămână anonim. De asemenea, va fi organizată o tombolă la care se pot câștiga un Smart TV, un aspirator vertical și o boxă portabilă.

Extragerea va avea loc duminica, la finalul campaniei de vaccinare, și va fi transmisa live pe pagina de Facebook a Primăriei.

“Premiile, tombola și alte surprize provin de la sponsori care și-au dorit să încurajeze un act responsabil! Nicio cheltuială legată de premii și tombolă nu este suportată de bugetul local al Municipiului Alba Iulia!”, a ținut să precizeze Gabriel Pleșa, primarul orașului Alba Iulia.