9.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 5:31

Tomac: PDL, campanie amplă de SMS-uri otrăvite trimise membrilor PMP

spot_img

PMP a făcut o sesizare cu privire la “o amplă campanie de SMS-uri otrăvite” trimise de PDL membrilor PMP Sector 5

Tomac_SZ

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminică, într-o conferință de presă, că în Bucureşti există “o amplă campanie de SMS-uri otrăvite” trimise de PDL membrilor PMP Sector 5. El a avertizat că legea electorală interzice acest lucru și a precizat că a fost făcută o sesizare în acest sens.

În Bucureşti există o amplă campanie de sms-uri otrăvite ale PDL, cu ţintă PMP Sector 5 al Capitalei, probabil şi alte sectoare, noi am fost sesizaţi din Sectorul 5. Amintim că legislaţia electorală interzice orice acivitate electorală în ziua votului şi atrage atenţia tuturor celor care distribuie astfel de SMS-uri că înclacă legea şi am făcut deja o sesizare în acest sens.

Eugen Tomac
președinte PMP

Liderul PMP nu a dezvăluit conţinutul acestor SMS-uri.

De asemenea, Tomac a mai spus că nereguli la vot au fost semnalate şi în judeţul Teleorman, comuna Cervenia, unde responsabilul PSD pentru comună a solicitat în 55 de cazuri deplasarea urnei mobile, fără să aibă nici cereri în acest sens, nici adeverinţe medicale care să ateste că persoanele respective nu se pot deplasa.

El a spus că s-a depus o plângere penală împotriva lui Titel Puşcariu, responsabilul PSD pe comună şi a medicului Sorinel Păunescu.

D.M.