24.2 C
București
joi, 11 august 2022 - 23:45
No menu items!

Tom Hanks va juca în al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci”

spot_img

Ron Howard va regiza noul proiect cinematografic, iar filmările de la „Inferno” vor debuta în aprilie 2015 în Italia

tom hanks - codul lui da vinci

Actorul american Tom Hanks va interpreta din nou rolul profesorului Robert Langdon, în cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci”, informează contactmusic.com.

Starul american va fi protagonistul filmului „Inferno”, ce va avea la bază cel de-al patrulea volum scris de romancierul Dan Brown în cadrul acestei serii foarte populare de romane, relatează Deadline.com.

Tom Hanks a jucat acest rol în precedentele două filme din serie – „Codul lui Da Vinci” (2006) şi „Îngeri şi demoni” (2009).

Cineastul Ron Howard va regiza noul proiect cinematografic, iar filmările de la „Inferno” vor debuta în aprilie 2015 în Italia.

„Inferno”, publicat în mai 2013, este cel de-al patrulea roman scris de Dan Brown care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, un profesor de la Harvard care dovedeşte mult fler şi curaj în investigaţiile sale istorice.

Adaptarea cinematografică din 2006 a romanului „Codul lui Da Vinci” şi versiunea pentru marele ecran, din 2009, a romanului „Îngeri şi Demoni”, scrise de Dan Brown, au generat încasări de peste 1,24 miliarde de dolari pe plan mondial.

C.A.