15.3 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 20:37

Toboșarul trupei “Goodbye to Gravity” a MURIT / UPDATE

spot_img
  •  UPDATE

Toborașul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, rănit grav în incendiul din clubul Colectiv, a murit duminică seara.

Aeronava SMURD care-l transporta la o clinică din Zurich (Elveția) pe toborașul trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, s-a întors din drum, duminică seara. Motivul: starea de sănătate a lui Bogdan Enache s-a înrăutățit. El a intrat în stop cardiorespirator, fiind resuscitat în avion.

O aeronavă tip Cessna Citation a Inspectoratului General de Aviaţie, special dotată medical pentru transportul aerian al victimelor, a decolat spre Zurich, a anunțat, duminică, în jurul orei 16.45, Ministerul Afacerilor Interne.

“Pacientul, care până în prezent a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, va fi asistat pe timpul zborului de o echipă mixtă de cadre medicale organizată de SMURD”, se arată într-un comunicat al MAI.

Deși ar fi urmat să fie transferat la o clinică din Lyon (Franța), medicii au stabilit duminică ca Bogdan Enache, toboşarul trupei Goodbye to Gravity, să fie tratat în cele din urmă într-o unitate medicală din Zurich (Elveția).

Anunțul a fost făcut, duminică la prânz, de reprezentanții Spitalului de Arși, unde acesta era internat în stare critică.

Medicii au precizat că nu cunosc motivele pentru care familia lui Bogdan Enache a optat, în cele din urmă, pentru transferul acestuia la clinica din Elveția.