3.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 10:31
No menu items!

Tobă: Peste 15 persoane au fost audiate în cazul poliţistului înjunghiat în Capitală

spot_img

politie

Peste 15 persoane au fost audiate în cazul poliţistului înjunghiat în zona Crângaşi din Capitală, pentru a se stabili cu exactitate motivele şi modul de producere a infracţiunii, a declarat luni şeful Poliţiei Române, Petre Tobă.

“De la nivelul Poliţiei Capitalei am dispus constituirea unui colectiv anume desemnat de la Serviciul Omoruri pentru a se ocupa de acest caz, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Tribunalui Bucureşti. Activităţile sunt dinamice, iar ancheta continuă”, a spus Petre Tobă.

Un agent de poliţie de la Secţia 20, în vârstă de 21 de ani, a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, de un bărbat, în staţia tramvaiului 41 din zona Pieţei Crângaşi. Poliţiştul a fost transportat la Spitalul Universitar, acesta având multiple plăgi înjunghiate.

Potrivit unor martori, atacatorul i-ar fi cerut poliţistului o ţigară, după care a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe acesta în zona abdomenului.

Ulterior, agresorul a fugit de la faţa locului, fiind căutat de poliţişti.

Poliţia Capitalei a cerut sprijinul populaţiei pentru a-l găsi pe agresor, duminică fiind făcut public portretul robot al celui căutat.

Cazul este instrumentat de Poliţia Capitalei şi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

A.V.