6.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 7:52

Toate cursele TAROM pe ruta București – Bruxelles, anulate până luni

spot_img

Compania TAROM a anunțat, joi, că a anulat toate cursele pe ruta București – Bruxelles până luni, după ce a primit informări de la autorităţile belgiene că Aeroportul Zaventem va rămâne închis, după atentatele teroriste de marţi.

Pasagerii care au cumpărate bilete pentru aceste zboruri se vor putea îmbarca, fără costuri suplimentare, pe cursele de pe ruta Bucureşti – Amsterdam din zilele respective sau pot solicita reprogramarea, pentru alte zile, pe destinaţiile Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen.

“Conform informărilor primite din partea autorităţilor belgiene,  aeroportul Bruxelles Zaventem rămâne, în continuare, închis. Ţinând cont de acest fapt, compania TAROM informează că  zborurile pe ruta Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti din zilele de 25 martie, 26 martie şi respectiv 27 martie vor fi anulate”,s se arată într-un comunicat de presă remis joi de reprezentanții TAROM.

Potrivit aceluiași comunicat, TAROM va continua să opereze, în următoarele zile, pe cursele de Amsterdam cu o aeronavă  Airbus A310 cu o capacitate de 209 locuri.

R.D.