Toalete inaugurate de primarul din Piatra Neamț cu tăiere de panglică. FOTO

Primarul oraşului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic, a inaugurat cu fast câteva toalete dintr-o unitate de învăţământ, momentul incluzând şi o tăiere de panglică. După ce imaginile au apărut în mediul online, edilul recunoaşte că nu a fost o idee inspirată, transmite corespondentul Mediafax.

Conducerea Şcolii „Elena Cuza”, din centrul oraşului Piatra Neamţ, a organizat, joi, festivitatea inaugurării toaletelor inclusiv cu momentul tăierii unei panglici, care a fost agăţată de uşa de la baie. La inaugurare, gazdele au organizat festivitatea invitând elevii, părinţii, dar şi pe primar, care a fost fotografiat în interiorul toaletei. Edilul a postat fotografiile din toaleta şcolii pe o reţea de socializare.

Contactat, primarul Dragoş Chitic a recunoscut, vineri, pentru corespondentul Mediafax, că nu a fost o idee foarte inspirată să fie pozat şi să fie postate acele poze pe Internet.

„Am fost invitat de către conducerea Şcolii Elena Doamna să vizitez unitatea de învăţământ, în cadrul căreia au fost făcute mai multe investiţii, nu doar cele trei toalete destinate fetelor care învaţă acolo. Investiţiile au fost făcute din banii părinţilor, dar şi cu o contribuţie a Primăriei Piatra Neamţ. A fost vorba despre reabilitarea unor clase, despre montarea unor camere de supraveghere, dar şi despre modernizarea a trei toalete. Conducerea şcolii m-a invitat să inaugurez aceste investiţii. E adevărat că nu a fost o idee foarte inspirată să fiu pozat când tăiam panglica la inaugurarea toaletelor şi ca acele fotografii să fie postate”, a declarat vineri Dragoş Chitic, pentru corespondentul Mediafax.

Fotografiile în care Chitic apare inaugurând toaletele au fost şterse din contul de de facebook al acestuia la scurt timp.

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU