3.5 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 7:24
No menu items!

Toader: PDL nu participă la discursul lui Ponta din Parlament UPDATE

spot_img

Liderul PDL, Mircea Toader, a anunţat că senatorii şi deputaţii partidului nu participă la discursul din Parlament al premierului Ponta pe care îl cataloghează drept un simulacru de democraţie şi un un gest de campanie.

“Nu vom participa la acest simulacru de democraţie. În condiţiile în care acest Birou Permanent solicită ca premierul să aibă un punct de vedere la ceea ce ar trebui să se producă la Bruxelles, ni se pare fără niciun fel de logică deoarece dacă doreau o dezbatere, şi era nevoie de o dezbatere foarte corectă, trebuia făcută cu mai mult timp înainte, iar în Parlament pentru a asculta un discurs e suficient să meargă la televizor cum merge în fiecare zi. În Parlament nu suntem ca o formalitate de a asculta o informare a premierului, după care e bifată în campanie ca o activitate foarte importantă a lui Victor Ponta“, a declarat Toader. (A.M)

UPDATE: Udrea: Şedinţa este exagerată şi inutilă

Elena Udrea susţine că ședința plenului reunit în care se va discuta poziția României la Consiliul European este exagerată și inutilă, iar faptul că suntem în campanie electorală este motivul pentru care cei din Uniune vor să facă această ședință.

“Organizarea şedinţei Parlamentului este exagerată şi este o demonstraţie din partea USL-ului că atunci când vor să fie demagogi, o fac până la capăt. Suntem în campanie electorală şi probabil acesta este motivul pentru care fac această şedinţă a Parlamentului, pentru că nu se poate întâmpla nimic în urma acestei întâlniri a parlamentarilor, nimic legat de ceea ce se va discuta la Bruxelles pe bugetul european 2014-2020″, a spus Udrea.