12.8 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 12:02

Tineri politicieni din PNL și PSD au “petrecut” doliul național în baruri și taverne. FOTO

spot_img

În prima zi de doliu național, sâmbătă, pe 31 octombrie, o delegație a PNL aflată la Atena, în Grecia a petrecut în club și la restaurante.

Informația a fost publicată într-un ziar românesc din diaspora, care citează scrisoarea președintelui PNL Veneto-Italia, Valeria Bulgaru.

Femeia este “revoltată și oripilată” de acțiunile colegilor de partid, în condițiile în care, la București, liderii aceleiași formațiuni dădeau declarații “pline de durere și lacrimi”. Valeria Bulgaru mai spune că la seminarul din Grecia a vorbit, prin videoconferință, co-președintele PNL, Alina Gorghiu, care “zâmbea satisfăcută de turnura evenimentelor și era interesată doar de alegeri anticipate, de parcă ar fi repurtat cine știe ce victorie politică.”

După seminar, delegația PNL a petrecut într-o tavernă din Grecia, după cum arată fotografiile publicate în presă.

Și în țară, unii tineri politicieni nu au ținut cont de zilele de doliu și au încins petreceri de Halloween. Publicația estnews.ro arată poze de la o chermeză a TSD organizată la Bârlad, tot sâmbătă, pe 31 octombrie, în prima zi de doliu național. Locația – un bar din zona bisericii Sf. Mina.

„Pe principiul morții cu morții, iar viii cu scheleții de Halloween, diverși membri ai TSD Bârlad au tras, mai întâi, un bocet pe Facebook, asezonat cu mesaje pline de durere, după care și-au luat lumânările și le-au montat în dovleci fioros sculptați”, relatează jurnaliștii vasluieni.